forums.silverfrost.com Forum Index forums.silverfrost.com
Welcome to the Silverfrost forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Link step is not finding WIN32API calls
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wahorger



Joined: 13 Oct 2014
Posts: 920
Location: Morrison, CO, USA

PostPosted: Tue Dec 29, 2020 6:41 pm    Post subject: Reply with quote

Yeah, I don't understand it either.

I don't know why WINAPP on this routine (specifically) allows the external reference to be generated properly, but it certainly does.

I will experiment (as time permits) to see if my STDCALL's for my own DLL routines get a different name applied to them when WINAPP is present at compile time. That is mostly of curiosity, as the programs that actually use my (current only) DLL are NOT windows applications.

For now though, I consider the matter closed and the attribution of fault is to "User Error".

That said, I learned something new today, so today is a good day!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Support All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group