forums.silverfrost.com Forum Index forums.silverfrost.com
Welcome to the Silverfrost forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Latest Debuggers
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PaulLaidler
Site Admin


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 6470
Location: Salford, UK

PostPosted: Wed Apr 15, 2020 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks. I can see it now in win32prm.ins.

I wonder if that means that you have "USE mswin" nested in some way, maybe in a module and also next to a USE for that module. Or maybe in two modules where the two are USEd in the same place.

Can you send a demo please.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
DanRRight



Joined: 10 Mar 2008
Posts: 2210
Location: South Pole, Antarctica

PostPosted: Thu Apr 16, 2020 4:51 am    Post subject: Reply with quote

Paul, I emailed the first reproducer
Back to top
View user's profile Send private message
PaulLaidler
Site Admin


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 6470
Location: Salford, UK

PostPosted: Thu Apr 16, 2020 10:54 am    Post subject: Reply with quote

Dan

I have located a regression that caused the false "Error 1207" and will provide a patch shortly.

I have tried to reproduce the "Error 840: OIC_INFORMATION..." without success so I will wait for your demo program for this.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
DanRRight



Joined: 10 Mar 2008
Posts: 2210
Location: South Pole, Antarctica

PostPosted: Thu Apr 16, 2020 7:49 pm    Post subject: Reply with quote

So when do you edit the parameters file and put there smaller number like Nl=44 does this error 840 still appear?
Back to top
View user's profile Send private message
DanRRight



Joined: 10 Mar 2008
Posts: 2210
Location: South Pole, Antarctica

PostPosted: Fri Apr 17, 2020 5:54 am    Post subject: Reply with quote

I have sent another reproducer for error 840
Back to top
View user's profile Send private message
PaulLaidler
Site Admin


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 6470
Location: Salford, UK

PostPosted: Fri Apr 17, 2020 9:56 am    Post subject: Reply with quote

The failure arises from the use of:

Code:
MODULE SomeMod
INCLUDE <windows.ins>
....


then, when SomeMod is used:

Code:
USE clrwin
USE SomeMod
....


windows.ins contains information that is also in the clrwin module.

In this case INCLUDE <windows.ins> can probably be removed.

The overlap is tollerated when the INCLUDE is replaced by the equivalent "USE mswin".
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
PaulLaidler
Site Admin


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 6470
Location: Salford, UK

PostPosted: Sat Apr 18, 2020 8:48 am    Post subject: Reply with quote

In the next release of FTN95, the special case described immediately above will not give error 840. The unnecessary duplication will be tolerated on the assumption that the parameter values will be the same.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
DanRRight



Joined: 10 Mar 2008
Posts: 2210
Location: South Pole, Antarctica

PostPosted: Sun Apr 19, 2020 3:25 am    Post subject: Reply with quote

That's good, I think. The compiler has to recognize its own soldiers
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Support All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group