forums.silverfrost.com Forum Index forums.silverfrost.com
Welcome to the Silverfrost forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Problem adding static libraries into FTN95 Studio project

 
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dbradly



Joined: 20 Nov 2006
Posts: 31

PostPosted: Mon Feb 03, 2020 1:41 pm    Post subject: Problem adding static libraries into FTN95 Studio project Reply with quote

I have an FTN95 (32bit) Studio project which requires the addition of a static library and dll's as references. When using SLINK outside Studio I always put the static library (.LIB) file before the dll's, but in Studio, it seems that the references are always ordered in alphabetical order, which in my case puts the static library further down the list, but this causes missing references in the link for routines that the static library calls.

How can I ensure that the static library is loaded first in the linking process?
Back to top
View user's profile Send private message
Robert



Joined: 29 Nov 2006
Posts: 302
Location: Manchester

PostPosted: Mon Feb 03, 2020 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

I will look into it
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Support All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group