forums.silverfrost.com Forum Index forums.silverfrost.com
Welcome to the Silverfrost forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Virtual Memory issue in debugger?

 
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> 64-bit
View previous topic :: View next topic  
Author Message
StamK



Joined: 12 Oct 2016
Posts: 51

PostPosted: Wed May 31, 2017 2:37 pm    Post subject: Virtual Memory issue in debugger? Reply with quote

I am using Fortran to open a Qt DLL which opens up dialogs. It works fine also under the debugger, however if these dialogs contain htmlcontainers (in Qt code) then I am getting (in the debugger ONLY) an exception in zwQueryVirtualmemory
Back to top
View user's profile Send private message
Robert



Joined: 29 Nov 2006
Posts: 209
Location: Manchester

PostPosted: Thu Jun 01, 2017 12:20 am    Post subject: Reply with quote

Hmm, looks like it might be a fake exception (top bit not set). I'll take a look.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
StamK



Joined: 12 Oct 2016
Posts: 51

PostPosted: Sat Jun 03, 2017 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

I can confirm that with the latest sdbg64 this is fixed.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> 64-bit All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group