forums.silverfrost.com Forum Index forums.silverfrost.com
Welcome to the Silverfrost forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Infrequent access to this forum

 
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JohnCampbell



Joined: 16 Feb 2006
Posts: 1972
Location: Sydney

PostPosted: Fri Sep 04, 2015 2:50 am    Post subject: Infrequent access to this forum Reply with quote

I am finding it difficult to connect to this forum.

MOST times I select the forum web address I get a failure message from internet explorer 11. The message I receive is :
Quote:
Server Error
500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.


I usually try about a few hours later and sometimes get through.
It has been happening for a few weeks now.

Are others experiencing this problem, or being the other side of the world, is it local to my internet provider ?
Is there an explanation for this frequent service failure ?

Is there some denial of service problem taking place ?

John
Back to top
View user's profile Send private message
wahorger



Joined: 13 Oct 2014
Posts: 456
Location: Morrison, CO, USA

PostPosted: Fri Sep 04, 2015 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

I have had this problem sporadically, but consistently, for the last 4 weeks. Occasionally, it will "disappear" and the post cannot be completed. I get a server error (500). The main site stays up, just the forum goes "away".

I have reported it, but, alas, it persists.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
John-Silver



Joined: 30 Jul 2013
Posts: 887

PostPosted: Fri Sep 04, 2015 6:16 pm    Post subject: Reply with quote

I just did a spot check, I have Internet explorer 11.0.22 installed and it connected no problem to this thread (I'm in Italy btw)

I DO NOT use IExplorer as a rule, FIREFOX is FAR superior imo and I've never had the problem you mention simply connecting to the forum.
Sometimes I have problems posting something (get error message and then when re-post find it's posted twice) but it's sporadic and not very often (but still annoying when it happens).

Maybe it's related to some phpbb update if a new version has been released recently ?
Back to top
View user's profile Send private message
wahorger



Joined: 13 Oct 2014
Posts: 456
Location: Morrison, CO, USA

PostPosted: Fri Sep 04, 2015 8:11 pm    Post subject: Reply with quote

John, I tried three different browsers, same result. Then suddenly, all is working. An hour or two later, not working. Next day, working.

Obviously, I'm not checking constantly. The last few times today I've attempted to get on the forum, it has worked. But, not so yesterday in the afternoon (USA).

No rhyme or reason (as of yet).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DanRRight



Joined: 10 Mar 2008
Posts: 1869
Location: South Pole, Antarctica

PostPosted: Fri Sep 25, 2015 4:13 pm    Post subject: Reply with quote

Hiccups like hell today. Hope Silverfrost did not outsource their server somewhere to Amazonia or north of Siberia
Back to top
View user's profile Send private message
JohnCampbell



Joined: 16 Feb 2006
Posts: 1972
Location: Sydney

PostPosted: Sun Sep 27, 2015 1:13 am    Post subject: Reply with quote

This morning I tried Google Chrome for the first time and got straight through. I normally use Internet Explorer.
The problem has been getting much worse lately, especially yesterday.

I can always connect to Silverfrost.com, so I suspect it is a problem with the forum and not the server (if they use the same one).
Back to top
View user's profile Send private message
LitusSaxonicum



Joined: 23 Aug 2005
Posts: 1824
Location: Yateley, Hants, UK

PostPosted: Mon Sep 28, 2015 11:46 pm    Post subject: Reply with quote

I started getting a whole lot more information with the error ...
Back to top
View user's profile Send private message
jalih



Joined: 30 Jul 2012
Posts: 190

PostPosted: Tue Sep 29, 2015 4:47 am    Post subject: Reply with quote

Try doing Google search with "FTN95", you get a strange ad with silverfrost.com www address:

Cheap Hermes Bags For Sale, Hermes Birkin Replica Store...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> General All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group