forums.silverfrost.com Forum Index forums.silverfrost.com
Welcome to the Silverfrost forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Plato 7.1 is starting too slow

 
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Plato
View previous topic :: View next topic  
Author Message
EKruck



Joined: 09 Jan 2010
Posts: 155
Location: Aalen, Germany

PostPosted: Fri Jan 23, 2015 9:34 am    Post subject: Plato 7.1 is starting too slow Reply with quote

On my workstation Plato 7.0 needs to start half a second. Plato 7.1 needs 16 (sixteen) seconds to start. ???
Erwin
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
PaulLaidler
Site Admin


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 4911
Location: Salford, UK

PostPosted: Fri Jan 23, 2015 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

I don't know why that should be.

You can probably just copy Plato 7.0 across. It is a stand-alone application and the everything should be compatible.Take a backup first for safety.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Plato All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group