forums.silverfrost.com Forum Index forums.silverfrost.com
Welcome to the Silverfrost forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

%th, ms_style and Win 7

 
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> ClearWin+
View previous topic :: View next topic  
Author Message
LitusSaxonicum



Joined: 23 Aug 2005
Posts: 1670
Location: Yateley, Hants, UK

PostPosted: Tue Jul 05, 2011 4:29 pm    Post subject: %th, ms_style and Win 7 Reply with quote

If I use %th, thus:

Code:
       IA=WINIO@('%th[delay]&', 1, 300)


then help information works in XP or Win7 if the help string is spread over two lines with spliced-in //CHAR(10)// like this:

Code:
       IA=WINIO@('%?3.1ib[coloured'//WIDTH//']'
     &                  //'[Create a new survey data set]'
     &                  //'[Open an existing data set'//CHAR(10)
     &                  //'to edit or plot it]'
     &                  //'[Save current survey'//CHAR(10)
     &                  //'data to a disk file]&',
     &                    'NEW/New file',    LBAR(1),  NW_FUNCTION, 
     &                    'OPEN/Open file',  LBAR(2),  File_Opener,
     &                    'SAVE/Save file',  LBAR(3),           
     &                    'FILE_OPENW', filenm,   File_FUNCTION)


WIDTH is either const_width if the screen is < 800 characters across, or '' if more, and I can't remember why. If I add ms_style, e.g.

Code:
       IA=WINIO@('%th[delay,ms_style]&', 1, 300)


then in Windows 7 (and using FTN95 6.10) the help string is truncated at the CHAR(10) without any error or other message. Looks good, but isn't helpful (no pun intended).

Anyone know a workaround?

Eddie
Back to top
View user's profile Send private message
PaulLaidler
Site Admin


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 5007
Location: Salford, UK

PostPosted: Wed Jul 06, 2011 6:53 am    Post subject: Reply with quote

As a wild guess try CHAR(10)//CHAR(13) in place of CHAR(10).
Back to top
View user's profile Send private message
LitusSaxonicum



Joined: 23 Aug 2005
Posts: 1670
Location: Yateley, Hants, UK

PostPosted: Wed Jul 06, 2011 8:41 am    Post subject: Reply with quote

Hi Paul,

Tried that, and no, it doesn't work - only the first line of the help string shows. In any case, why would CHAR(10) work without ms_style (which it does)?

//CHAR(10)//CHAR(13)// works as well as //CHAR(10)// on its own without ms_style.

Regards

Eddie
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> ClearWin+ All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group