forums.silverfrost.com Forum Index forums.silverfrost.com
Welcome to the Silverfrost forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Win 7 Also

 
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Plato
View previous topic :: View next topic  
Author Message
stfark1



Joined: 02 Sep 2008
Posts: 121

PostPosted: Tue Nov 24, 2009 3:09 am    Post subject: Win 7 Also Reply with quote

Using Plato3, loaded all of my fortran fixed subroutines to a new file, created a new project, added existing routines to the project, saved the project. Opened the new project in Plato 3, set the target name, ran a build, when I issue the run command, says "Target doesn't exist". How do I create the target so that I can run? Sid Kraft
Back to top
View user's profile Send private message
PaulLaidler
Site Admin


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 5369
Location: Salford, UK

PostPosted: Tue Nov 24, 2009 8:46 am    Post subject: Reply with quote

I have tried this out and cannot identify any problems.
Try creating a new project and use the default name for the target to see if that works.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Plato All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group