forums.silverfrost.com Forum Index forums.silverfrost.com
Welcome to the Silverfrost forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

%ac number key accelerators

 
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> ClearWin+
View previous topic :: View next topic  
Author Message
acw



Joined: 04 Nov 2005
Posts: 151
Location: Darkest Devon

PostPosted: Wed Jul 10, 2013 11:22 am    Post subject: %ac number key accelerators Reply with quote

I'm trying to use the number keys + Ctrl as accelerators but they don't seem to work (tried in old and latest versions of the compiler).

%ac[Ctrl+1] or %ac[Ctrl+Shift+1] etc. have no effect with number keys 1-0.

Is there something special I should be doing or some good reason why number keys don't work? (Catching the key presses in WM_KEYDOWN works fine).

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
PaulLaidler
Site Admin


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 5046
Location: Salford, UK

PostPosted: Wed Jul 10, 2013 3:17 pm    Post subject: Reply with quote

I have fixed this and uploaded a new salflibc.dll to http://www.silverfrost.com/beta/salflibc.exe.

This is a self-extracting archive. Save your old salflibc.dll and salflibc.lib and replace with those extracted from the archive.
Back to top
View user's profile Send private message
wahorger



Joined: 13 Oct 2014
Posts: 394
Location: Morrison, CO

PostPosted: Wed Feb 04, 2015 9:18 pm    Post subject: Reply with quote

I'm having trouble using %ac for a shifted tab (aka the back-tab). My %ac looks like:
Code:
 k = winio@("%ac[Shift+Tab]&",back_tab_key)


This is part of a text array (%tx) whose creation is:
Code:

k = winio@("%^80.25tx[FULL_CHAR_INPUT,USE_TABS]&",
     SCREEN_DATA,SCREEN_ATTR,MMC,MMR,KEYSTROKE)


The function KEYSTROKE is picking up the TAB key, but not the SHIFT+TAB. I've tried this with USE_TABS and without, but the same results that the back tab is not being picked up.

I can't figure out what is wrong, or if it is just not possible.
Bill
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
PaulLaidler
Site Admin


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 5046
Location: Salford, UK

PostPosted: Thu Feb 05, 2015 7:49 am    Post subject: Reply with quote

I have logged this for investigation but Shift+Tab is used by Windows to move to the previous control (in the "tab" order) in the dialog so it might not be available to ClearWin+ users.
Back to top
View user's profile Send private message
PaulLaidler
Site Admin


Joined: 21 Feb 2005
Posts: 5046
Location: Salford, UK

PostPosted: Wed May 25, 2016 4:46 pm    Post subject: Reply with quote

This has been fixed for the next release. SHIFT+TAB will respond correctly.
Back to top
View user's profile Send private message
wahorger



Joined: 13 Oct 2014
Posts: 394
Location: Morrison, CO

PostPosted: Wed May 25, 2016 6:31 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks, Paul!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> ClearWin+ All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group