forums.silverfrost.com Forum Index forums.silverfrost.com
Welcome to the Silverfrost forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Adding references

 
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Emanuele



Joined: 21 Oct 2009
Posts: 72
Location: Bologna (Italy)

PostPosted: Sat Nov 15, 2014 3:42 pm    Post subject: Adding references Reply with quote

I would like to report two issues I am facing with the references in a Fortran project. I am using VS2013 and FTN95 7.10 PE under Win 8.1 64bit.

1) When trying to add a reference to a specific DLL to both an application or an extension by the Browse tab, I get a complete crash of VS IDE when clicking on the Add button.



2) Regarding the references to .NET assemblies added by default when a new project is created (e.g. “system.dll”), I noticed that the references always point to the version 4 of the .NET, regardless the .NET version set in the project preferences. In my opinion, if you chose the .NET 2.0 in the project options, the references should point to the appropriate version of the .NET, otherwise you can get odd compiling / linking errors. Moreover, considering point 1, the only way to fix it is manually retyping the path.

Any suggestion?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    forums.silverfrost.com Forum Index -> Support All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group