forums.silverfrost.com Forum Index forums.silverfrost.com
Welcome to the Silverfrost forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Search found 162 matches
forums.silverfrost.com Forum Index
Author Message
  Topic: SLINK64 and static libraries
dpannhorst

Replies: 4
Views: 127

PostForum: 64-bit   Posted: Fri Jan 04, 2019 9:49 am   Subject:
This version of SLINK64 (2.04) is working well. The extender .sl64 and .lib gave the same result.

Thanks for your quick help!

Detlef Pannhorst
  Topic: SLINK64 and static libraries
dpannhorst

Replies: 4
Views: 127

PostForum: 64-bit   Posted: Thu Jan 03, 2019 9:59 pm   Subject:
I specified .sl64 as well as .lib. Both with the same reported result.
  Topic: SLINK64 and static libraries
dpannhorst

Replies: 4
Views: 127

PostForum: 64-bit   Posted: Thu Jan 03, 2019 7:05 pm   Subject: SLINK64 and static libraries
I try to build a 64-bit static library with slink64 (v2.01) using a command file according example 4) in theFTN95 help.

All files seem to be loaded, but when invoking the FILE command, an access vi ...
  Topic: SLINK64 and HHCTRL.OCX
dpannhorst

Replies: 2
Views: 125

PostForum: 64-bit   Posted: Thu Dec 27, 2018 5:14 pm   Subject:
Hi Paul,

thanks for your help!

I found that HHCTRL.OCX was not the 64 bit file. I changed it and now it is working. I am using FTN95 8.30.

Detlef
  Topic: SLINK64 and HHCTRL.OCX
dpannhorst

Replies: 2
Views: 125

PostForum: 64-bit   Posted: Wed Dec 26, 2018 5:17 pm   Subject: SLINK64 and HHCTRL.OCX
It seems SLINK64 is not able to load HHCTRL.OCX.

32-bit is working.
  Topic: FTN95 Version 8.3 - Some Initial Observations
dpannhorst

Replies: 37
Views: 6066

PostForum: General   Posted: Fri Apr 06, 2018 7:03 pm   Subject:
The dropbox link to new dlls leads to an error.

Detlef Pannhorst
  Topic: Problems with START_PROCESS@
dpannhorst

Replies: 23
Views: 7073

PostForum: Support   Posted: Mon Apr 24, 2017 8:19 am   Subject:
I have sent the example to your e-mail address.
  Topic: Problems with START_PROCESS@
dpannhorst

Replies: 23
Views: 7073

PostForum: Support   Posted: Sun Apr 23, 2017 12:46 pm   Subject:
Paul,

I have solved the problem by using ShellExecuteEx. I have build a small function START_MY_PROCESS which works like START_PROCESS@ and has no problem with my examples.

If you are interested ...
  Topic: Problems with START_PROCESS@
dpannhorst

Replies: 23
Views: 7073

PostForum: Support   Posted: Sat Apr 08, 2017 3:09 pm   Subject:
Paul,

I have sent an example to your e-mail address.
  Topic: Problems with START_PROCESS@
dpannhorst

Replies: 23
Views: 7073

PostForum: Support   Posted: Fri Apr 07, 2017 1:30 pm   Subject:
I have done now further investigations on the problem with START_PROCESS@ and Error 740.

The app which should be started by START_PROCESS@ has an UAC symbol in its icon and the "Properties&quo ...
  Topic: Problems with START_PROCESS@
dpannhorst

Replies: 23
Views: 7073

PostForum: Support   Posted: Sun Apr 02, 2017 9:11 am   Subject:
I'm just testing on one machine running Windows 10 Pro 64-bit.

I will try to build an example, but it will need some time.
  Topic: Problems with START_PROCESS@
dpannhorst

Replies: 23
Views: 7073

PostForum: Support   Posted: Fri Mar 31, 2017 3:47 pm   Subject:
Obviously when starting the second app with START_PROCESS@ Windows will give a User Account Control message.

This message does not appear when I start the second app directly and it does not appear ...
  Topic: Problems with START_PROCESS@
dpannhorst

Replies: 23
Views: 7073

PostForum: Support   Posted: Fri Mar 31, 2017 8:04 am   Subject:
I called now GetLastError() immediate after START_PROCESS@ and got error code 740, which means: "The requested operation requires elevation."

I don't know the meaning of this error code?
  Topic: Problems with START_PROCESS@
dpannhorst

Replies: 23
Views: 7073

PostForum: Support   Posted: Fri Mar 31, 2017 7:57 am   Subject:
START_PROCESS_AND_WAIT@ returns also error code -1.

START_PPROCESS@ leads to a "Floating point stack overflow" in __clearwin when executing the line with SDBG.
  Topic: Problems with START_PROCESS@
dpannhorst

Replies: 23
Views: 7073

PostForum: Support   Posted: Thu Mar 30, 2017 4:08 pm   Subject:
I try to start up a 32 bit app from a 32 bit app.

When I reduce my project to a small example it is working, but in the complete project I get this problem. I can't see any relevant message when co ...
 
Page 1 of 11 Goto page 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group